Dårlig tid i regjeringsstolene!

Gang på gang får man høre om hvor dårlig tid man har i landets regjerringsstoler. For ikke lenge siden satt faktisk stortinget uten jobb, rett og slett fordi regjeringen ikke gadd å møte opp...eller rett og slett ikke hadde saker på programmet.
Kanskje de da heller kunne tatt for seg behandlingen omkring utdelingen av krigskorset til offiseren Trond André Bolle, som søndag ble drept av en bombe i Afghanistan? Men, selvsagt kan man ikke prioritere slike begateller i ett av verdens rikeste land. Må vite at delegasjoner til miljømøter i land menigmann ikke har hørt om engang skal planlegges, nye kommisjoner og diskusjonsgrupper skal opprettes for å utrede om man kan selge lammestek og poteter på en søndag.

Fritt frem for den som gidder å løfte ræva fra godstolen!

I media: VG - TV2

1 kommentar:

  1. Vet ikke om jeg skal grine eller le: man sender folk i felten (les: dreper dem) og så skal man bruke spalteplass på å diskutere en metallbit ("krigskorset")? Er Norge i krig eller er Norge ikke i krig? Hvis "Staten Norge" (smak på terminologien) ikke er offisielt i krig, hvem er det da norske soldater kjemper for? Hvorfor bærer de norske uniformer? Jeg har mine mistanker, og de retter seg i forhold til vår snart avtroppende statsministers neste potensielle jobb.

    SvarSlett