Norgesmaskotten med trusler!

Vår alles kjente og kjære norgesmaskot, Mullag prekler, holdt torsdag en pressekonferanse for spesielt innbudte blekkrunkere og andre små dyr i hakkebakkeskogen. Der kunngjorde krullaen at den som kaster han ut av norge med døden som følge mest sannsnynlig selv ville bli tatt livet av. Altså ingen fordekt trussel, men en drapstrussel rettet direkte mot høyrelederen Erna Solberg.

Hadde det vært en annen enn guds høyre hånd og allahs runkegutt som hadde uttalt dette ville personen straks blitt kastet i fengsel på vann og brød, hvor man hadde kastet nøkkelen på lopphavet og liksom glemt av at det satt noen på cella.
Mullahen tar nok det hele med stoende ro, for selvsagt er det ingen som kommer til å røre han. Jeg tror faktisk mullaen kan tillate seg det aller meste i molbolandet norge jeg, helt uten at det kommer til å få noen som helst følger for han.

Vi kan vel kanskje bare være glad for at mannen bare er massemorder, og at han ikke er pedofil i tillegg. En tjukkas med skjegg som hadde rast rundt i oslos gate og forgrepet seg på barn uten å måtte tatt følgende for det er ikke noe morsomt scenario.
Vi klapper i hendene, og venter spent på Krulla Mekkers neste utspill.

I media: VG - TV2

2 kommentarer:

  1. Dersom Norge ikke gjør noe med denne fyren etter trusler som dette, har vi blitt et land bosatt med feiginger

    SvarSlett
  2. Hadde han levd den gangen Harald Hårfagre og de gutta der opererte hadde trynet hans prydet baugen på skipet hans rimelig kjapt..vikingeånden vår er borte...

    SvarSlett