Supermann med karatekid

Vi har vel opp gjennom årene hatt vår del av "stjerner" som har gjort det mer enn godt nok i statene og man kan jo nevne på rams personer som karius og baktius, politimester bastian, solan gundersen og en rekke andre kjendiser.
Men det er nok ikke så mange norske regissører som har gjort seg så veldig kjent i the lands of the free, så Zvart kan nok godt kalles gutten med gullbuksene her.

Når man i tillegg skraper sammen 1/6 på filmen av det Erik skal gi bort på noen tømmerleier i indonesia er det faktisk ganske så bra. Forskjellen ligger jo selvsagt i at Erik villig vekk gir vekk nordmenns penger, mens Zvartgutten faktisk klarer å omsette dette beløpet på å gjøre noen ærlige dagsverk, og dermed slipper å tilrane seg menigmanns penger for å hevde seg ute i den store vide verden, som er akk så forlokkende på alle som har litt ekstra penger mellom hendene, for hvem blir vel ikke lovet gode posisjoner i internasjonale organisasjoner når de på forhånd kommer ramlende med hele den norske formuen og nærmest kaster den som konfetti over de som vil ta imot.

I media: VG

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar