Handlingslammet helsenorge

For Angelina Jensen ble livet snudd på hodet etter at den daværende ektemannen helte svovelsyre over hennes kropp mens hun lå og sov. Angelina har selv fortalt at hun lå og sov, mens mannen kom inn, brettet dynen til side og helte svovelsyren over hennes kropp. På linkene til media kan man se bilder av Angelina slik hun var både før denne episoden og hvordan hun i dag ser ut.

Det graverende i denne saken er derimot "systemets" behandling av dette. Det virker nesten som om det eneste sagte system er i satnd til å gjøre snart er å streike for en høyere lønn og kortere arbeidsdager.

Les flere artikler i Norsk Nettmagasin!

Ektemannen ble ikke fengslet, da han hevdet at Angelina selv påførte seg disse skadene ved at hun tok feil av olje og svovelsyre når hun skulle smøre seg inn. Herregud da, og god dag mann økseskaft! Hvem ved sine fulle fem har svovelsyre stående fritt tilgjengelig inne på soverommet, burde man ikke kjenne smerte og ubehag ved å smøre seg inn med svovelsyre og hvordan i alle dager smør man seg inn?
Tabbe etter tabbe følger i denne farsen, for helsevesenet fulgte heller ikke protokoll når Angelina ble lagt inn for behandling. Man har selvsagt taushetsplikt, men man har OGSÅ meldeplikt i slike graverende tilfeller, så her ble det fra første til siste stund gjort graverende feil fra det flotte systemet man har i norge.

Som sagt tidligere ser det ut som om systemet i mange tilfeller er totalt handlingslammet, og man frykter sterkt å ta ansvar for noe som helst, for tar man en avgjørelse kan man jo være uheldig å bli stilt til ansvar for den avgjørelsen man tok. Men frykt ei, for i det offentlige er det ikke slik. Der kan man ta akkurat så mange idiotiske og gale avgjørelser som man bare vil og ikke en kjeft blir stilt til ansvar for noe som helst.
Man kan rett og slett bare gjøre slik sykehusene har valgt å gjøre i denne saken....nekte å uttale seg!

I media : TV2 - TV2 - TV2 - TV2 - TV2

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar