Flyktninger og integrering

Det er ikke tvil om at det er mange flyktninger rundt omkring i verden, noe som også blir bekreftet av VG's artikkel i dag (link nederst i innlegget). Det er vel heller ikke tvil om at mange av disse bør og skal hjelpes, men spørsmålet blir i stor grad hvordan en best skal hjelpe flyktningene.

Mange flyktninger er fra land med en helt annen kultur og religion enn det man har i vestlige land. Man mottar kvoteflyktninger og forventer at disse skal la seg integrere i vestlige land helt uten at man følger opp dette på et eneste punkt og fremviser stistikker over hvor mange som faktisk ønsker å la seg integrere.

Tenk deg selv at det har blitt krig i norge og at du har blitt tvunget ut på flukt. Du hadde fått hjelp av ett eller annet land som ville tatt deg imot som kvoteflyktning. I dette landet er det så normalt at man undertrykker kvinner, bruker småjenter som slaver, spiser biller og jobbene hadde stort sett bestått i snikmordere, selvmordsbombere og en og annen bøddel som torturerer folk.
Ville du enkelt latt deg integrere i dette landet, eller ville du beholdt dine verdier fra ditt hjemland?
Eksemplet over var selvsagt bare fantasi og satt på spissen, men det viser at det å ta imot en mengde flyktninger ikke alltid er den beste løsningen.

I media: VG

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar