Så mye tull for et lite plagg....

Det har blitt brukt ekstreme ressurser i norsk politikk på å diskutere hvorvidt hijab skal kunne brukes i militære, politiet i domstoler og gud vet hvor. Hadde man brukt de samme ressursene på å faktisk tilby gode domstoler og et skikkelig rettsvesen i norge hadde norge snart vært uten kriminalitet.

Svas, tull og vissvas synes å være det viktigste politikerne har å gjøre...og meget mulig er det akkurat det. For å løfte på ting som faktisk er ett problem i norge kan være en skikkelig glødende ildtang, selv om det er absolutt behøvelig, og kan nok føre mangt et onde med seg for den som er såpass modig at man gjør det.

Istedet bruker man de ressurser man har på å lage nye intetsigende lover og å diskutere om man skal få bruke sjal i en rettssal.
Det neste blir vel om man skal få selge poteter på søndager....

I media: VG - TV2

2 kommentarer:

  1. Det er ikke sjal som diskuteres her, men hijab!
    Jeg forstår at du ikke mener dette er en stor sak, men det gjør ikke saken noe mindre av den grunn.
    Dette er en viktig debatt i hele vesten av mange årsaker. Sett deg litt inn i ting og les noe annet enn se og hør så er jeg sikker på at du også etterhvert vil få et annet syn på politikk og samfunn.

    SvarSlett
  2. Det er litt forskjell på å selge potet på en søndag og om Hijab brukes av det norske politiet.
    Dette handler om mer enn bare "det lille plagget"
    Det går for langt når de som søker tilflukt i vårt vakre land kommer gjennom med at deres religiøse plagg skal kunne brukes i Norsk Offentlig sektor.

    SvarSlett